Egymást túllicitáló ordibálós, belepofázós, anyázós hazugságverseny kezdődött az MSZP és a Fidesz között. A demagógia és a populizmus legolcsóbb és legomocskosabb szemétségeit felvonultató vita célja nem kisebb, mint megszerezni hárommillió magyar nyugdíjas szavazatát. A trash comedy munkacíme: Hogyan lopja el az ellenfél a nyugdíjakat. Épp csak arról nem esik szó, hogy nem a mostani nyugdíjasok megélhetéséről megy a vita, hanem a jövő nyugdíjasainak biztosítási rendszeréről. Gusztustalan büdös paraszt mind a két párt, de talán valaki még idejében elmagyarázza a szerencsétlen nyugdíjasoknak, hogy ne dőljön be egyiknek se, mert mind a kettő hazudik.

Chuck, segíts! Vajon mit tennél, ha Texasban egymásnak esne a két vezető párt, és versenyt akarnák átbaszni a szerencsétlen nyugdíjasokat azokért a rohadt szavazatokért?

A bejegyzés trackback címe:

https://chuckmegoldja.blog.hu/api/trackback/id/tr981692498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a katona fehérben 2010.01.22. 13:59:12

Chuck szavazata dönt úgyis, tökmindegy hány nyugdíjassal szemben. És természetesen mindkét pártnak ő a miniszterelnök-jelöltje is. Elsöprő többséggel nyerné meg a választásokat, annyi szavazattal, hogy azzal egyben Californiától Carolináig mindenhol nyer.

Pszicho68 2010.01.22. 14:22:21

@a katona fehérben: te ne dumálj! neked legyek vannak a szemedben!
süti beállítások módosítása