Kampánynyitó rendezvényt tartott a Jobbik Budapesten. A mintegy 2500 fős Újbuda-Tóvárosi sportcsarnok teljesen megtelt, az épület előtt a hatalmas magyar és árpádsávos zászló tövében és odabent gárdisták, valamint "Csendőrség"-feliratot és sorszámot viselő fekete kommandósruhások biztosították a helyszínt. A párt egyéni képviselőjelöltjei a korona másolata előtt tettek esküt. A beszédekben sok hangzatos kijelentés, és szinte semmi konkrétum nem szerepelt.
"Milyen örömmel vertük bele az SZDSZ hatalmas gőgös orrát a padlóba, és ismételjük meg ezt tavasszal az MSZP-vel." "Beoltanák a narancsot szegfűvel, hogy ne lássák a Jobbik kettős keresztjét." Vona Gábor, a Jobbik elnöke a szokásos jobbikos témák fejtegetése után bejelentette, hogy elkészült a párt választási programja, és a Barikád, a párt lapja hetilappá alakult. 
"Készen állunk a kormányzásra, hogy megmentsük az országot"– mondta, de a mikéntről csak általánosságban, a jelenlegi elit leváltásának szükségességét taglaló szóképekben beszélt.  "Nem elég a második hely, turulok vagyunk, nem verebek!" "Azért lyukas a zászlónk, mert mi nem  Kádár Jánostól és Soros Györgytől  vettük át a lobogónkat, hanem személyesen Pongrátz Gergelytől."

Benned bízunk, Chuck! Gyere, segíts rajtunk!

Mit csinálna Chuck Norris, ha Texasban tartaná a következő kampányrendezvényét a Jobbik?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chuckmegoldja.blog.hu/api/trackback/id/tr631678668

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi úgyis beszavazzuk Molnár Gyulát 2010.03.10. 19:35:41

Újbudát ellepték a nem kampányoló Fidesz plakátjai. Guzmicás egy választókerület ez Viktoréknak. Nem elég, hogy az MSZP Molnár Gyulát, a polgármestert indítja, de még jelöltet is kelet váltani. Először Orbán Anita indult volna itt (nincs semmiféle rok...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berkela 2010.01.17. 11:19:17

Chuck Norris csak állna és figyelné a rendezvényt, nem avatkozna be, csak ha rendbontás lenne.. de mivel törvényes párt a Jobbik, és nem bűnözőkből áll ezért csak objektíve viszonyulna hozzá, ha csak nem találna valami törvénysértőt!, mert akkor körzőrugásokkal elintézne mindenkit

prometheus_X 2010.01.17. 11:32:31

Chuck kiröhögné a Jobbikot (abban a pillanatba feloszlana a Gárda és legalább 5 vezető 30 évet öregedne), mivel Ő egymaga is képes megmenteni az országot - Texasból, kampány nélkül.
süti beállítások módosítása