Végre megnyugodhat az ország, és Tüncike is nyugodtan hajthatja álomra a fejét, kiderült az igazság: Kiszel Tünde nem lódított, amikor Lukács László operaénekest tüntette fel Donatella vér szerinti apjaként. És bár a férfinek nyolc év gondolkodási idő kellett, a végeredmény a lényeg, a kislány tudja, hogy ki az apja. (Női Lapozó)
A hírek szerint ugyan mindmáig hiányzik Kiszel Tünci híres fehérnemű-gyűjteményéből Chuck Norris alsógatyája, mindazonáltal elgondolkodtató, milyen közel állt a Texas Ranger ahhoz, hogy ő legyen a gyermeke édesapukája.

Mondd Chuck, mit csinálnál, ha Tünci egy napon azzal állítana be valamelyik bulvárlap szerkesztőségébe: Te vagy a gyermekem apja, Texas Ranger!

A bejegyzés trackback címe:

https://chuckmegoldja.blog.hu/api/trackback/id/tr81681583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása